“Solfeggio skala” – frekvencije za radost i mir

U početku bijaše Riječ, zvuk koji nas danas podsjeća na ono što jesmo, frekvencije koje tugu pretvaraju u radost, umiruju, pomažu da razriješimo životne čvorove, povezuju nas s Izvorom i vraćaju u duhovni red. Tako bi se moglo opisati djelovanje frekvencija proizašlih iz stare glazbene ljestvice za koju se vjeruje da je nekad korištena u sakralnoj glazbi, posebno u slavnim gregorijanskim
koralima, među kojima je najpoznatiji Himan Sv. Ivanu Krstitelju. Mnogi osjećaju da skladno pjevanje korala širi blagoslov na sve oko sebe. Frekvencije su to koje, bez zvuka, djeluju na naše klijente koji koriste ovu terapiju “Plasma Generatorom”. Tretman se sastoji od šest frekvencija, koje odgovaraju tonovima stare solfeggio ljestvice. Ove frekvencije dovode u ravnotežu tijelo, um i duh. Otkrio ih je dr. Joseph S. Puleo sredinom 70-godina 20. stoljeća, nakon što je doživio viziju, zbrajajući brojeve izabranih stihova, stihova u kojima se spominje redom 12 dana, u biblijskoj Knjizi brojeva. Tako je dobio prvu frekvenciju, sljedeću je otkrio prateći riječ “prinos”, i tako dalje, vođen svojim mističnim doživljajem. Iz pjesme posvećene Svetom Ivanu Krstitelju proizašli su i nazivi tonova ljestvice, po početnim slogovima latinskih stihova ove pjesme. U početku su to bili “ut, re, mi, fa, sol, la”, a sad je “do”
umjesto “ut”. Sve ove brojčano izražene frekvencije djeljive su s 3, brojem kojem se pripisuje mistično značenje, kojim je bio opsjednut i Nikola Tesla.
Kako djeluju ove frekvencije?

1. Ut – 396 Hz – Oslobađanje od krivnje i straha, uzemljivanje i pročišćavanje
2. Re- 417- Hz – Razrješavanje problema, loših navika i misli, podupiranje promjene
3. Mi- 528 Hz – Frekvencija ljubavi, samog života, nudi preobrazbu i čuda (popravak DNK)
4. Fa- 639 Hz – Povezivanje i odnosi, poboljšava toleranciju, komunikaciju, razumijevanje
5. Sol – 741 Hz –Iscjeljenje, relaksacija, čišćenje toksina
6. La. 852 Hz – Frekvencija svjetla, budi intuiciju i unutarnju snagu, vraća u duhovni red

 

https://www.roelhollander.eu/en/tuning-frequency/Ancient-Solfeggio-Frequencies/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *